Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

Újra élünk, KÖSZÖNJÜK TAMÁS

Szerző Téma: 6.9.1. Asus R700 - vs. iGO 8  (Megtekintve 6781 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

sponge

  • FAQ szerkesztő
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: 254
6.9.1. Asus R700 - vs. iGO 8
« Válasz #1 Dátum: Március 17, 2010, 06:55:40 »
Idézet
Töltsd le ezt:

http://rapidshare.com/files/310211777/Asus_R700_okoss__g_Gipszt__l.rar.html

Csak egyetlen egyszer kell belenyúlni a gép belsejébe, és onnantól kártyáról fog menni minden. Könnyű lesz verziót cserélni, könnyű lesz bármit módosítani. FIGYELMESEN OLVASD EL, NEHOGY BAJ LEGYEN BELŐLE!

- Először is bele kell mászni a gép belsejébe.
A csatolt fájlban van egy ASUS_UserFlashCopy.dll  nevű crack.
Ezt felmásolod egy üres!!! kártyára, majd berakod a kártyát. A ki-be kapcsolóval bekapcsolod a vasat, és meg kell jelenjen a WinCE menü.
A bekapcsolás után egy új képernyő fog fogadni WindowsCE felirattal középen. A képernyő bal alsó sarkában lesz egy (ikon,file szerűség valami kínai karakter) arra gyorsan rányomsz kétszer egymás után.

Felbukkan egy ablak különböző opciókkal ,melyekből kiválasztod a; SERIAL_CLASS menüpontot, rányomsz az ACTIVAT gombra majd az X-el kilépsz belőle.
Most lehet összekötni a számítógéppel az ASUS-t, ha van a PC-n ActiveSync.

- Ha megvan a kapcsolat a PC-vel, akkor a My Device-ben megkeresed a My Flash Disk/Navi mappát. (ebben van a navi program)

- A navigation.exe fájlt átnevezed mondjuk eredeti.exe-re (Ha bármi gebasz lenne, csak visszanevezed az eredeti.exe-t törlöd a két fájlt amit küldtem, és minden a régi lesz)

- A csatolt fájlban küldött Batch run mappa tartalmát felmásolod a My Flash Disk/Navi mappába, az eredeti.exe mellé. Tehát, egy navigation.exe, és egy navigation.scp fájlt.
Ha ezt a két fájlt felmásoltad, akkor leválasztod a számítógépről az ASUS-t.
A kártyán lévő ASUS_UserFlashCopy.dll-t törlöd (de azért mentsd el valahová,mert még később még jól jöhet) majd kikapcsolod az ASUS-t.

-Az üres kártyára felmásolsz egy kedved szerinti iGO8-as verziót.
Mappa neve iGO8 legyen, az exe. neve iGO8.exe legyen. Feltöltöd tartalommal, majd beteszed a kártyát a gépbe, bekapcsolod, majd katt a navi gombra, és KÉSZ!

A mappa és az exe elnevezése fontos, mert ha nem pontosan így van elnevezve, akkor nem fog indulni.

Egyetlen háthánya van ennek (és az összes ASUS törésnek),hogy ezek után (ha kilépsz az igoból) nem lehet majd alvó módba tenni a gépet a felső gombbal, csak a kikapcsoló gombbal. De ettől a dolog működik nagyon szépen. Ha Plajos féle módosított Riks skint használsz majd, akkor ki lehet küszöbölni a problémát, mert ott a skinből elérhető az off.exe és azzal el lehet küldeni aludni a vasat.

Szerző: Gipsztigris
Naplózva