Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

A fórum témáinak jelentős része csak regisztráció után érhető el.
A Fórum Weblapja

Szerző Téma: MioPocket  (Megtekintve 21176 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

hzola

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #59 Dátum: Augusztus 24, 2015, 19:14:03 »
Sziasztok!
Tudom ,hogy nem "ACER" topik de hátha valaki tud segíteni. Szomszédom Acer n35 pda-ján szeretne térképet frissiteni, de igo my way 2006 navi van rajta. Sikerült a neten igo8 -t telepitő mappával találni, csak valamiféle leírás kellene a telepitéshez, mert ez nem android és nem pna, pda-m még nem volt és a tulaj is csak használni tudta a navit meg ki-be kapcsolni. Köszönöm ha valaki segítene.
Naplózva

marrow

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #58 Dátum: április 15, 2013, 22:34:54 »
Szisztok tudna valaki segiteni. Vásároltam egy mio spirit 687-es navit. Bekapcsolás után döbbentem rá hogy a navigációs szoftver egy nagy szar navman. Pobáltam feltenni az igot de nem indul el. Tudna valaki segíteni, hogy miért nem látja a programot
 :help
Naplózva

cuci

  • Tag
  • ***
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: 437
  • Mio c520, Mio V505TV
Re:MioPocket
« Válasz #57 Dátum: December 30, 2012, 12:54:38 »
[valasz author=gebor link=topic=503.msg49924#msg49924 date=1356445672][/valasz]Üdv!
Ahogy Bitu is javasolta, keresd" cserrobit" ha igazán jó miot szeretnél.
« Válasz #1540 Dátum: November 25, 2012, 13:53:43 »

http://www.miofan.com/forum/index.php?topic=458.msg49842#msg49842
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
Re:MioPocket
« Válasz #56 Dátum: December 28, 2012, 20:36:35 »
[valasz author=gebor link=topic=503.msg49924#msg49924 date=1356445672][/valasz]

Gábor. Itt senki nincs arra berendezkedve, hogy egy készülékre segítsen feltelepíteni "0-tól 100-ig" egy komplett programrendszert.
Olvass el minden bejegyzést előbb az iGO8 telepítéséről, majd a MioPocket mehet fel az SD-kártyára, és az "magától" telepíti a neki szükséges programokat. Van olyan megoldás is, hogy a kártyán marad a MioPocket, és ha kiveszed a kártyát, egy HR után visszaáll alaphelyzetbe minden, tehát nem szükséges neki a készülék memóriája.
Keresd Cserrobit!
Naplózva

gebor

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #55 Dátum: December 25, 2012, 15:27:52 »
 :help Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem!

Volna egy Mio C720-as gps-em amin a gyári 2007-es térkép van!

Rászeretném rakni a MioPocket 3.0 Release 59 vagy a MioPocket 4.0-át IGO8-assal!

Ebbe szeretnék segítséget kérni hogy kellene a belső memóriára rakni !

Előre is köszi a segítségetek!

Üdv. Gábor
Naplózva

zsolti162

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #54 Dátum: Március 26, 2011, 17:28:20 »
Sziasztok
van egy mio moov 330 , miopocket-el (3.0) sd kártyáról,
amikor resetelek akkor utána nem működik a billentyűzet,és a kézírás funkció. azt írja pl a kézírásnál hogy aktiválni kell :S
mi erre a megoldás ? újra működjön a billentyűzet... megnyitni megnyitja csak ha megnyomok rajta egy gombot nemcsinál semmit
Naplózva

staphylo

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #53 Dátum: Augusztus 24, 2010, 21:58:45 »
[valasz author=widi link=topic=503.msg34467#msg34467 date=1282679611][/valasz]
Köszi, betesszük hamarosan a helyére
Naplózva

widi

  • Fórummoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: 1404
  • Mio C720
Re:MioPocket
« Válasz #52 Dátum: Augusztus 24, 2010, 21:53:31 »
[valasz author=Staphylo link=topic=503.msg34463#msg34463 date=1282678942][/valasz]

jó hete már le lett írva ez a módszer:

http://www.miofan.com/forum/index.php?topic=123.msg33860#msg33860

sőt utána levő hozzászólásoknál még egy youtube videó is van hozzá.
Naplózva

staphylo

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #51 Dátum: Augusztus 24, 2010, 21:42:22 »
[valasz author=petya link=topic=503.msg34460#msg34460 date=1282678209][/valasz]
Petya!
Ismered gondolom....pont pont vesszőcske...Apám leizzadtam mire elolvastam. Csinálj már egy rendes, olvasható leírást, hogy be lehessen illeszteni a megfelelő helyre. Puszipá nélkül...
Köszi!
Naplózva

petya

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #50 Dátum: Augusztus 24, 2010, 21:30:09 »
[valasz author=Staphylo link=topic=503.msg34404#msg34404 date=1282653141][/valasz]
elnézést csak gyorsan távoztam itthonról és csak valamit mondom beirok
nah tehát épp egy mio moov 370 es készülékre akartam igot szerkeszteni
bár elötte sosem csináltam moov os cuccost
és áttirtam a PATH.xml tartalmát hogy máshova mutasson ezzel kilőttem az usb támogatást
késöbb olvastam fórumokon hogy ezt nem kellett volna tehát azt hittem hogy ezzel elcsesztem az egész készüléket
de valami eprom resetes dolgot is olvastam és mondom mi veszteni valóm lenne kipróbálom azt
tehát a készüléket szétt kell szedni az alaplapot is ki kell venni és az alaplapon a legnagyobb fémlemezzel árnyékolt rész alatt van a memoria cobia_ feliratu matrica van rajta és annak kell a 9-es lábát lehúzni testre akár az usb házára is 3sec-ig ekkor törlődik minden a készülékből de ha ujraindul akor a gép látni fogja
nekem mondjuk ugy 5-6 perc után kezdte el rendesen kezelni az usbt addig csak nagyon lassu adatátvitelt produkált
és én az n191 -es fileokat raktam rá azzal is tökéletesen működik
aztán most megint dolgom van majd megkeresem hogy a fileokat mejjik oldalon lehet megtalálni meg majd kiirom a path.xml tartalmát is
nah további szép napot mindenkinek és sok sikert
puszipá  :love
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #49 Dátum: Augusztus 24, 2010, 15:44:30 »
Naplózva

staphylo

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #48 Dátum: Augusztus 24, 2010, 14:32:21 »
[valasz author=petya link=topic=503.msg34400#msg34400 date=1282649781][/valasz]

Kedves Petya!

Blondey kolléga megelőzött a beírással, de teljes mértékben egyetértek annak tartalmával!

Ugyanis ez itt egy közösség és amikor beléptél hozzánk te is tagja lettél ennek a csapatnak. Ha születik egy megoldás valamilyen problémára, akkor azt nem eltitkolni kell, hanem társaiddal megosztani, hogy hasonló esetben ne kelljen órákat, napokat keresgélni a megoldást.

Fórumunkon a FAQ, pontosan ezért lett létrehozva. Gondolom olvastad, hiszen belépéseddel elfogadva a szabályzatot ezt is megtetted.

Ebben a FAQ részben nagyon sok ember munkája, ötlete van összefoglalva. Bizonyára te is letöltöttél anyagot ami a downloads szekcióban található, és minden bizonnyal örömödre szolgál, hogy a nálad lévő készüléken nem a Mio cég elég szegényes megoldását futtathatod.

Ha a megoldásod olyan, ami itt még nem szerepel, biztosan be fogjuk rakni a FAQ megfelelő helyére.

Javaslom gondolkodj el ezen és ha legközelebb felajánlod a segítségedet akkor azt tedd a köz érdekében és ne önös érdek által vezérelve légy te is hasznos tagja ennek a kis csapatnak!
Naplózva

petya

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #47 Dátum: Augusztus 24, 2010, 13:36:21 »
sikerült megoldanom az usb problémát mio moov 370-en
ha valakinek hasonló problémája van az irjon xxxxxxxxxxxxxxxxx -ra és segítek

[moderator author=blondey]Legyél olyan lojális a közösséghez, hogy megosztod itt mindenkivel! Ha titkolózni akarsz, akkor nincs helyed az oldalon ![/moderator]
Naplózva

petya

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #46 Dátum: Augusztus 23, 2010, 10:11:24 »
sziasztok
segítséget kérnék mio moov 370-el kapcsolatban
áttírták a my flash disk ben található patch filet hogy igot futtasson és ezzel kilőtték az usb-t
tehát kérdésem az lenne hogy van e valami módszer arra hogy ezt visszaálitsam
vagy el lehet-e inditani windows módban ?
nagyon fontos lenne
előre is köszönöm
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #45 Dátum: Augusztus 18, 2010, 08:39:12 »
szép napot mindenkinek.szeretném kérdezni,a miopocket program valahol mutatja a ,a c520  saját tizjegyű ID jét??van lehetőség valahogy megnézni?
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #44 Dátum: Augusztus 14, 2010, 10:34:13 »
köszönöm szépen ,megcsinálom.további kellemes hétvégét.
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #43 Dátum: Augusztus 14, 2010, 08:30:43 »
[valasz author=kispeter link=topic=503.msg33803#msg33803 date=1281643418][/valasz]

De csak első alkalommal, illetve Hard Reset után. De akikor feljön a telepítő ablak, amiben van a RUN MioPocket is, ott egy kicsit lejjebb mész, és megtalálod, az SDfree lehetőséget is, amivel be tudod másolni a flash-be az MP-t.

De az MP4.0-ás még nincsen teljesen kiforrva, mert nálam is be van másolva a flashbe, onnan fut, de ha kiveszem a kártyát, akkor nem működik rajta minden. Várás van szerintem, jönnek majd az újabb release-k, és egyre inkább ugyanolyan stabil lesz, mint az MP3.0-ás.
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #42 Dátum: Augusztus 12, 2010, 22:03:38 »
hát igen leszedni sikerült,csak most már azt kellene elérnem hogy aztomatikusan induljon el a miopacket 4.0 ,mert csak akkor indul ha ki,be rakom a memori kartyát...megköszöném ha még egy kicsit segitenél...
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #41 Dátum: Augusztus 12, 2010, 21:05:59 »
igen ,pontosan ezt szerettem volna.és tényleg müködik ....nagyon köszönöm, a segitségedet.
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #40 Dátum: Augusztus 12, 2010, 19:48:50 »
[valasz author=kispeter link=topic=503.msg33793#msg33793 date=1281635251][/valasz]

Mi a kérdés?

Ha az előző kérdésedre keresed a választ, akkor először a MioPocket R59-est el kell távolítani.

A Settings-ben van egy olyan, hogy RemoveMP, ez leszedi a régi pocketet, majd csinál egy Hard Resetet, és gyári állapotba kerül a géped.
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #39 Dátum: Augusztus 12, 2010, 19:47:31 »
plz.valaki segitsen, aki miopocket 4.0  használ...
Naplózva

kispeter

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #38 Dátum: Augusztus 11, 2010, 10:56:16 »
sziasztok.kezdő vagyok a témában adott egy mió c520 rajta egy  miopocket 3.0 59 release verzió .ez rajta van a gépen ,tehát nem a kártyárol indul.felraktam a kártyára a  miopocket 4.0 release 61 verziot  azt szeretném elérni hogy ,hogy ez is a készülékről induljon.most ha inditom a készüléket ,mindig a 3.0 kinálja fel.hiába van a kártyán az ujjabb. 4.0 ha kiveszem a kártyát és visszarakom akor már az ujjat inditja.mit kell tennem...segitséget előre is köszönöm.további szép napot. :bocs
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #37 Dátum: Augusztus 10, 2010, 19:03:41 »


Update: Release 61 - Aug 8, 2010
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
Re:MioPocket
« Válasz #36 Dátum: Augusztus 07, 2010, 13:03:24 »
Vannak itt Mio fanok?  :nevetes  :jaj

Mert ha igen, akkor lehet, hogy örülnek majd az új csemegének!

Megjelent az új MioPocket 4.0-ás!

http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=136798

Úgy néz ki, hogy szakítottak az SI alappal, helyette az iPhoneToday vette át a főszerepet.
Naplózva

virtualista

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #35 Dátum: Június 02, 2010, 17:46:09 »
[valasz author=gipsztigris link=topic=503.msg17854#msg17854 date=1252314596][/valasz]

hello.
nekem is init api a hiba
megtudhatnám hogy ezek az exe-k közül melyiket kell inditani? végig kellene próbálni hogy melyik indul el, ugye?
és hogy kell-e valamit állitani sysben?
Naplózva

petikee021

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #34 Dátum: Május 22, 2010, 10:08:54 »
[valasz author=Bitu link=topic=503.msg29565#msg29565 date=1274490401][/valasz]

Nekem is ez volt, de nem találta mindenféle újraindítás után sem. Aztán megpróbáltam úgy, hogy átírtam az adatokat arra amit a készülék kiírt gps utilitiesbe, de úgy sem találta. Most felraktam egy igo8-at és ez sem találja. Nincs több ötletem:S
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
Re:MioPocket
« Válasz #33 Dátum: Május 22, 2010, 03:06:41 »
[valasz author=petikee021 link=topic=503.msg29564#msg29564 date=1274484545][/valasz]

Szia.
A Miomap sys.txt-jébe nekem ez a bejegyzés van:

[gps]
baud=57600
port=1
portname_template="VSP%d:"

Ennek a 75%-át én is értem.

Nekem most nincs feltéve MioPocket - korábban volt - de megnézema C720-asom, a GPS-vevőt kerestettem vele, egyből talált, majd 5-6 próbálkozás után kiírta, hogy nincs GPS. Csak úgy tudott megint GPS-vevőt találni, hogy ujraindítottam a MioMap-ot (nem kell resetelni). Most megint működik. Ismétlem most nincs rajta MioPocket, de szerintem az nem befolyásolja, legfeljeb a, ha alacsony az akku töltöttsége.
Naplózva

petikee021

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #32 Dátum: Május 22, 2010, 01:29:05 »
Sziasztok! Épp most fejeztem be a MioPocket installálását egy ismerősöm C720-asára, amikor kész lett minden szép és jó is volt, minden működött is, viszont a Miomap nem ismeri fel a gps vevőt, azt írja hogy nincs csatlakoztatva. Miomap-en kivül megkerestettem a készülékkel a vevőjét, és gond nélkül meg is találta, azelőtt sem volt vele semmilyen gond. Nincs valami ötletetek hogy ez mitől lehet?

U.I.: Bocsi ha már esetleg mások kérdezték korábban, egész este keresgéltem a fórumon, és nem találtam ilyen problémát. Eddig bírtam:) Előre is köszi!
Naplózva

baje

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #31 Dátum: Szeptember 30, 2009, 20:22:10 »
[valasz author=gesztesj link=topic=503.msg18588#msg18588 date=1253473309][/valasz]

A FAQ harmadik oldalán van egy leírás abban benne van mely készülékekre lehet a miopocketet telepíteni.
 
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #30 Dátum: Szeptember 30, 2009, 19:30:13 »
[valasz author=huan link=topic=503.msg18578#msg18578 date=1253440717][/valasz]

Szia Huan!
Én a helyedben nem próbálkoznék vele, mert lehet, hogy féltégla lesz az Azure-ból. Egy egyszerűbb SI, is ki tudja szolgálni az igényeidet. És abból pedig van bőven.
De ha bátor vagy, akkor hajrá! Tudod? "Bátor katona a templomban is f..gik."
Naplózva

gesztesj

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #29 Dátum: Szeptember 20, 2009, 21:01:49 »
[valasz author=huan link=topic=503.msg18578#msg18578 date=1253440717][/valasz]A készüléked nem ismerem de itt nézz körül: http://www.gpspassion.com/FORUMSEN/topic.asp?TOPIC_ID=109690&whichpage=1
Naplózva

huan

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #28 Dátum: Szeptember 20, 2009, 11:58:37 »
Sziasztok!
Más készülékre is fel lehet tenni a MoiPocket-et? (Bluepanther Azure 480*272)
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
Re:MioPocket
« Válasz #27 Dátum: Szeptember 09, 2009, 13:10:38 »
[valasz author=Bitu link=topic=503.msg17911#msg17911 date=1252356140][/valasz]

Szia!!!

Úgy néz ki csak marad a miopocket. Esetleg ha későbbiekben átváltok stopwordre akkor kiáltok ha elakadok!!!!

EZER KÖSZÖNET MINDEN ITT SEGÍTŐNEK ÉS AZ OLDALNAK IS!!!!!!
 :tapss :tapss :tapss
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #26 Dátum: Szeptember 07, 2009, 22:42:20 »
[valasz author=huliganboy link=topic=503.msg17910#msg17910 date=1252355824][/valasz]
Persze. Kártya nélkül eredeti C320, kártya be, jön egy ikon a Stopword, és ha a MioMap ikonra böksz, akkor választol, hogy MioMap tékép-progi induljon, vagy a MioPocket. Ha a Miopocket, akkor csinál mégegy resetet, és elindul a MioPcket, ahonnan megint tudsz mindent indítani. (Nekem legalább is a C720-on így van, de abban 2 GB a belső memória, és azon a Flash memóriában van a MioPocket is, és az Amigo is, ezek nálad maradnak a kártyán)
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #25 Dátum: Szeptember 07, 2009, 22:37:04 »
[valasz author=Bitu link=topic=503.msg17907#msg17907 date=1252354897][/valasz]

De ez egy kártyán megoldható??

Mert ahogy én gondolom minden indulna a kártya behelyezésekor... vagy nem?
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #24 Dátum: Szeptember 07, 2009, 22:21:37 »
[valasz author=huliganboy link=topic=503.msg17904#msg17904 date=1252354612][/valasz]
Minden megoldható, de pont az igényeid miatt javaslok egy két-három navis Stopword-öt (MioMap+Igo8+Amigo) és amikor pedig nálad van, akkor pedig belemész a MioPocketba, ahol teszel fel még magadnak + 2 navigációt, és nem elveszel belőle. Az Őseid úgy se tudnának a MioPockettel mit kezdeni.
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #23 Dátum: Szeptember 07, 2009, 22:16:52 »
[valasz author=Bitu link=topic=503.msg17896#msg17896 date=1252352537][/valasz]

Azért kellene a favorites mert az jön be elsőnek szóval az az alap......

Azért kell a miopocket mert én is használom járok messzi utakra és jól jön 1-2óra várakozáskor egy kis fim nézés, játék, képek nézegetése egy kis szórakozás.

De ha az ősöknek kell akkor meg egy gyorsan elinditható egyszerü felület lenne jó amire alkalmas lenne ha az ikonok közül csak 1 vagy kettő lenne látható!!!

De ha nem megoldható akkor majd megoldom valahogy máskép és lehet felrakok egy stopwordot.....

Köszönöm azért!!!!
Naplózva

jocooo3

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
MioPocket
« Válasz #22 Dátum: Szeptember 07, 2009, 21:44:01 »
[valasz author=Bitu link=topic=500.msg17895#msg17895 date=1252352267][/valasz]
[moderator author=jocooo3]Köszi a kisegítést :)[/moderator]
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #21 Dátum: Szeptember 07, 2009, 21:42:17 »
[valasz author=huliganboy link=topic=500.msg17885#msg17885 date=1252343298][/valasz]
Fent a második "főikon" a Navigation", Nem ott kellene rendet rakni?
Ha pedig csak egy-két navigációra van szükséged akkor nem értem, hogy miért a MioPocketben szeretnéd ezt kitörölni, miért nem teszel fel egy "Kétnavis" Stopword-öt, és alatta mehetne a háborítatlan MioPocket.
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #20 Dátum: Szeptember 07, 2009, 21:37:47 »
[moderator author=Bitu]Raktam egy kis rendet.[/moderator]
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #19 Dátum: Szeptember 07, 2009, 19:08:18 »
[valasz author=Bitu link=topic=16.msg17884#msg17884 date=1252342097][/valasz]

Lényegében a Mio és az Igo kivételével nem akarok ott megtartani semmit  :red

Egyébként hard reset után csak a mio jön be ami NEM KELL mert elavult nem frissítették stb illetve az igo hoz képest sokkal sokkal gyengébb.. Ezért gondoltam hogy ha esetleg nem vagyok elérhető és kell a gép akkor csak tappolnak egyet az igo ikonra aztán happy van!!!

KÖSZÖNÖM!!!
 :sr
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #18 Dátum: Szeptember 07, 2009, 18:48:17 »
[valasz author=huliganboy link=topic=16.msg17881#msg17881 date=1252341207][/valasz]

Inkább írd le, hogy melyik ikonra nincs szükséged, illetve melyikre van.
A többit utána megbeszéljük.


Egyébként pedig ha az "őseid" használják a kütyüt, ne indítsd el nekik a MioPocketet, és egyből tudják kezelni.
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #17 Dátum: Szeptember 07, 2009, 18:33:27 »
[valasz author=Bitu link=topic=16.msg17870#msg17870 date=1252326056][/valasz]

Szia!!

Hol helyezzem el a # jelet?

ICONXPBUTTON
x = 427
y = 85
Offset=0
NewIni = ..\..\..\Programs\XnView Pocket\xnpocket.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\iconsvista\XnView_hi.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\iconsvista\XnView_low.ico

TEXT
x = 430
y = 132
Text = XnView
Color = FFFFFF
FrameColor = 000000
Size = 12
Weight = 700
CreateFont

Köszi a segítséget!!!

UI: Most raktam fel egy filmet háááááááááááát eszméletlen milyen jó! Hang abszolút nagyon jó kép is szép! Kellemeset csalódtam!!!!!!!

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!! :tapss
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #16 Dátum: Szeptember 07, 2009, 14:20:56 »
[valasz author=huliganboy link=topic=16.msg17869#msg17869 date=1252325201][/valasz]
Ha tényleg sokallod az ikonokat, akkor azt a párat amit meghagysz helyezd el helyesen az x-y koordinátának megfelelően, hogy ne itt-ott legyen egy-egy ikon, hanem rend legyen az "asztalon".
A törlés helyett használd a ; vagy # karaktereket a sor elején, hogy visszaállítható legyen.
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #15 Dátum: Szeptember 07, 2009, 14:06:41 »
[valasz author=Bitu link=topic=16.msg17867#msg17867 date=1252323359][/valasz]

Szia!!
Persze hogy megmondom! Öregebbek is fogják a gps t használni aztán nekik kicsit bonyolult ha van "27" ikon és mindig összetévesztik, mellényomnak (ugyanis ez a c320 képernyőérintője elég pontatlan) stb. Nekik a technika kellene de használni nem nagyon tudják!! :haha

Szóval csak ennyi a válasz!!!

Köszönöm a segítséged ki fogom próbálni!!!!!!
Naplózva

Bitu

  • Témamoderátor
  • Tag
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Hozzászólások: Kocka vagyok!!
  • VIP:
  • 鈴木、我々の車
MioPocket
« Válasz #14 Dátum: Szeptember 07, 2009, 13:35:59 »
[valasz author=huliganboy link=topic=16.msg17866#msg17866 date=1252322830][/valasz]

Megmondanád nekem, hogy ebből a "favorites" felületből miért szeretnél kivenni ikonokat?
Kétlem, hogy ezt szeretnéd, de ha mégis, akkor keresd meg a:
MioAutoRun/Skin/GSThemes/favorites/favoritesvista.ini  fájlt, és a neked felesleges dolgot töröld ki.
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #13 Dátum: Szeptember 07, 2009, 12:26:41 »
[valasz author=gipsztigris link=topic=16.msg17857#msg17857 date=1252319004][/valasz]

Huu most ezt nem értem igazán...

Elsősorban elvenni szeretnék a jelenlegi kedvencekből :)
Naplózva

gipsztigris

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #12 Dátum: Szeptember 07, 2009, 12:23:24 »
[valasz author=huliganboy link=topic=16.msg17856#msg17856 date=1252317977][/valasz]
Beírsz egy címet, majd További lehetőségek/Hozzáadás a kedvencekhez.
Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #11 Dátum: Szeptember 07, 2009, 12:06:17 »
[valasz author=gipsztigris link=topic=16.msg17854#msg17854 date=1252314596][/valasz]
ÉS SIKERÜLT MŰKÖDIK RENDESEN!!!!

EZER HÁLÁM!!!


Nah még egy kérdés és nem zavarok tovább......
A favorites menüt hogy tudom alakítani???

KÖSZÖNÖM!!!

Naplózva

huliganboy

  • Vendég
MioPocket
« Válasz #10 Dátum: Szeptember 07, 2009, 11:49:53 »
[valasz author=gipsztigris link=topic=16.msg17854#msg17854 date=1252314596][/valasz]

A languages résznél indul újra maga a gép(szerintem soft reset) nem is jut el máshová csak idáig........

Próbálom az általad adott linket...

KÖSZÖNÖM!!!

Jah és még valami: Azt hogy tudom elérni hogy sima meghajtóként lássa a pc a gps t mikor a miopocket fut rajta? Mert ilyenkor kér vmilyen drivert is és jelenleg csak kábelen keresztül tudok rá másolni...

KÖszi!!!!
Naplózva