Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

A fórum témáinak jelentős része csak regisztráció után érhető el.
A Fórum Weblapja

Szerző Téma: 0. Fórummal kapcsolatos általános információk (Mit, hol, hogyan, miért,miért ne)  (Megtekintve 4950 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

o_pegazus_o

  • Vendég
A nyári szabadságok ideje eljött, és mindenki nekiindult a nagyvilágnak, frissen vásárolt gps-ével. Ez még nem nagy gond, mint ahogy az sem, hogy idejön okosítást szerezni a kütyühöz, hiszen azért van ez az oldal, örülünk minden új regisztrált tagnak.
Az viszont már baj, hogy sok felhasználó minimális munkát sem hajlandó belefektetni a dologba, és még a FAQ rá vonatkozó részét sem olvassa el.
Az is baj, hogy a témához nem illő hozzászólásokat ír, így a lényeg elveszik, és a következő kereső nem fogja megtalálni.

Szintén nem szerencsés a fórum moderátorait, adminjait privát üzenetekkel bombázni, mert ez jó esetben is figyelmeztetéssel, rosszabb esetben írásjog megvonással jár. Mindenre megvan a megfelelő témájú topik, ahol felteheted a kérésedet, és valószínűleg sokkal előbb választ fogsz rá kapni, mert azokat többen olvassák.

Néhány, (szerencsére ebből van a legkevesebb) emberke stílusával is gondok vannak.
Ettől a pillanattól kezdve a moderáláskapcsoló át lesz fordítva a "töröld a botokat, és a trágárokat" állásról a "könyörtelen, vérszomjas vadállat" kapcsolóra.
Ez annyit jelent, hogy a Társalgó topikjain kívüli offok, hisztérikus rohamok jobb esetben át lesznek helyezve a megfelelő topikba, rosszabb esetben (sok van belőlük, az aktuális moderátornak rossz a kedve, stb.) egyszerűen törölve lesznek, és MINDEN esetben figyelmeztetés jár értük.
A figyelmeztetések szintje 24 óránként csökken, túl magas szintnél elveszik az írásjogod.
Ugyanúgy figyelmeztetés fog járni a többszörös idézet miatt. Ha idézel valakit, csakis azt a lényeges szöveget hagyd benn, amire válaszolsz. Egyszeres idézetnél se legyen az, hogy negyven sor idézet alá beírsz két szót, mert ugyanúgy morcossá teszed a moderátorokat, és megkapod a figyelmeztetést.
Nincsenek büntetési tételek: önkényuralom van, lehet, hogy az első hülyeségre írásmegvonást kapsz, ha aznap már a tizedikkel találkozik a moderátor.
Naplózva